به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ملي جوانان، مجدالدين معلمي با اشاره به اينکه تعداد سازمان هاي مردم نهاد ثبت شده در سازمان ملي جوانان از سال 84 تا 87 به نسبت سال‌هاي 70 تا 83 رشد 100 دردصي داشته است گفت: در سال گذشته بيشترين ثبت تشکلها با 363 سمن به حوزه اعتقادي و مذهبي اختصاص داشت. سمن‌هاي علمي و پژوهشي با 287 مورد و سمن‌هاي ادبي و هنري با 146 عنوان در مراتب دوم و سوم موضوعات ثبت سمن‌ها قرار دارند.

وي با تأکيد بر اينکه بيشتين درصد رشد سمنها در سه سال گذشته در تشکل‌هاي خيريه، جهادي و عام المنفعه مشاهده شده است، گفت: اين سمنها در دولت نهم نسبت به دوره قبل 13 درصد رشدداشته‌اند. بيشترين تعداد ثبت سمنها در سال 87 به استان هاي تهران، خوزستان، يزد و فارس اختصاص دارد. البته در مجموع کل سمن‌هاي ثبت شده سازمان ملي جوانان از ابتدا تا کنون 548 تشکل در تهران به ثبت رسيده‌اند.

معلمي بزرگترين ضعف سازمان‌هاي مردم نهاد را عدم توانمندي در فعاليت تشکيلاتي و اطالع رساني دستاوردها اعلام کرد و افزود: اين ضعف موجب مي شود که تعداد سمن‌ايي که اعتبارنامه فعاليت خود را براي دوره‌اي جديد تمديد مي کنند کاهش يابد.

سازمان ملي جوانان براي رفع اين ضعف ساختاري به حوزه توانمندسازي وارد شد در اين راستا مهمترين سياستي که پيگيري مي‌شد کيفي سازي روند صدور اعتبارنامه‌هاست. در سال 87، 714 اعتبارنامه صادر و 460 مورد تمديد شد که در بررسي روند اعطاي اعتبارنامه در نه سال گذشته سال 87 رتبه دوم و سال 86 رتبه اول را داشته است.

وي فعاليت شوراي هماهنگي تشکل‌هاي سراسري جوانان و شبکه هاي تخصصي و موضوعي را دو اقدام ديگر سازمان ملي جوانان در راستاي نهادسازي و تقويت مشارکت اجتماعي جوانان برشمرد و گفت: شوراي هماهنگي تشکل هاي سراسري جوانان در سال گذشته 160 جلسه تشکيل داد که 10 جلسه متعلق به ستاد مرکزي بود. اين شورا در جهت هماهنگ سازي دستگاه‌هايي که تشکل‌هاي ملي دارند نظير بسيج، هلال احمر، انجمن‌هاي اسلامي دانش آموزان و دانشجويان و کانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد اقدامي ويژه محسوب مي شود.

مديرکل دفتر امور اجتماعي سازمان ملي جوانان به شناسايي 9 هزار فعال اجتماعي و 200 مرکز تخصصي جوانان در راستاي تشکيل شبکه هاي تخصصي و موضوعي جوانان اشاره کرد و اظهار داشت: اين گروه‌ها در موضوعات تخصصي فعاليت خود گرد جوان ياوران ساماندهي شده و فعاليت خواهند داشت و با آغاز فعاليت شبکه‌هاي اجتماعي بسياري از موازي کاريها و اشتباهات از بين مي‌رود. /100

انتهای پیام/

کد خبر 1388031052